random imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom image

Missie:

De Egga Food Groep onderhoudt langdurige relaties met afnemers, pluimveehouders, leveranciers en medewerkers. Verder zorgt het moderne, flexibele, no-nonsense familie bedrijf met haar vakmanschap voor een optimale verwaarding van haar eierenstroom mede door specialisatie in gekookt gepelde, gekookt geverfde eieren alsook het verpakken van verse eieren afgestemd op de wensen van bestaande en nieuwe partners en klanten.

Visie:

Wij geloven in de kracht van onze bevlogen en nauw betrokken vakmensen met als doel om een erkende speler in Nederland en aangrenzende landen te zijn met name in gekookt gepelde en gekookt geverfde eieren alsook in het verpakken van verse eieren. Wij zien in de toekomst een blijvend belangrijke en tevens groeiende positie in het gekookte ei als betaalbaar eiwitrijk product als een van de meest efficiƫnte eiwitbronnen binnen de veehouderij.


Ontworpen & groen gehost met DICO  © 2006-2018 DigiBit